Björsells Bageri- & Konditori

Sortiment

Sortiment

Hos oss finner du alltid nybakt bröd, bullar, bakelser och tårtor för alla tillfällen.

Bröd

Vi bakar allt från frallor till surdegsbröd. Det bakas traditionella brödsorter som Grov Ankarstock, Danskt Rågbröd, Kavring och Sirapsbröd. Vi gör även Fruktbröd, Valnötsbröd, Olivbröd, Paúlun, Tomatbröd m m. Kuvertbröd och Brytbröd bakas på beställning.

Kaffebröd

Alla vetekransar, vetelängder och bullar innehåller härlig kademumma som vi sedan fyller med diverse godsaker som smör, vaniljsocker, kanel, pistage, mandelmassa, vaniljkräm mm. Perfekt att ta med till jobbfikat, trädgårdskalaset eller lägg i picknickkorgen.

Bakelser

Princessbakelser, Napoleonbakelser, Petit Choux bakelser m fl. Vi har ett traditionellt konditori-sortiment som blandas med modernare godsaker som frukt och bär pajer, chokladkakor mm. Givetvis har vi andra godsaker också som chokladbiskvier, kaffekakor, Milano, mazariner ....

Tårtor

Allt från "vanliga" tårtor som princesstårtor, gräddtårtor och Schwartzwaldstårtor till lekfulla barntårtor och bröllopstårtor. Speciella tårtor som barn, dop, högtids och bröllopstårtor fyller vi med härliga fyllningar enligt kundens önskemål. De flesta tårtor kan även bakas med glutenfritt mjöl och laktosfri grädde.
Se bildgalleri med alla tårtor här »

Grädde eller vanilj?

Förr i tiden hade man vanilj i semlorna för längre hållbarhet...
Vi har bevarat traditionen på Björsells så du kan välja din favorit!
Naturligtvis är de alltid dagsfärska!

Producerad Av Angelica Svanberg Grafisk Produktion